Korte Leidsedwarsstraat 49,1017 PW Amsterdam

Events

Sun 31 Dec
Waterhole NYE
Meer details
20:00-23:00 Sundaze - Funky Pop, Rock

Funky Pop, Rock

Sundaze

Deze in Amsterdam gevestigde funk-rockband vindt inspiratie in bands als The Red Hot Chili Peppers, Rage Against The Machine, Maroon 5, The Foo Fighters and The Beatles.

Al deze muzikale bagage heeft geleid tot een gloednieuwe EP. Ümit Kiliç (zang / gitaar), Tom Ruys (bas) en Rutger Genser (drums) zijn hard op weg. Hun muziek is een mengelmoes van strakke funkritmes, catchy pop- en rock-melodieën, oude blues, soul, reggae en jazz. Dit alles maakt het een heerlijk eclectische show, die even toegankelijk als verrassend is voor ieder publiek.

Bezoek website
Bekijk video
23:15-03:30 Spit - Hard-hitting 90's Rock

Hard-hitting 90's Rock

Spit

SPIT is gevormd in de zomer van 2008 door vier mannen met een gezamenlijke liefde voor de fundamentele waarden van de rock van de jaren negentig: groezelige vocalen, zware gitaren, een strakke ritmesectie en een vleugje agressie. Een klein vleugje...

De shows van deze mannen zijn altijd vol energie, lekker hard en memorabel. Het heeft geresulteerd in een palmares waar ze terecht trots op zijn. Sinds het begin heeft de band er al vele honderden shows op zitten. Zeven jaar duurt de reis nu al, maar nog altijd beschikt de groep over dezelfde passie en energie. Bovendien zijn ze continu bezig hun vaardigheden uit te breiden. Door de combinatie van origineel materiaal en ‘spitified’ covers, kunnen ze de SPIT naar ieder podium brengen. Kom het zelf maar zien als je durft!

Bezoek website
Bekijk video