Korte Leidsedwarsstraat 49,1017 PW Amsterdam

THE WATERHOLE IS EEN LIVE MUSIC BAR IN HET CENTRUM VAN AMSTERDAM MET ALLE POPULAIRE MUZIEKSTIJLEN IN EEN AFWISSELEND PROGRAMMA

Oh, en je kunt ook eten bij tap&dine op de eerste verdieping

Thu 16 Aug
Thursday 80's - now
Minder details
20:00-22:00 Tom Duffy - Acoustic Pop

Acoustic Pop

Tom Duffy

22:30-02:30 Soul-Jah-Min

Soul-Jah-Min

Fri 17 Aug
Friday Night Rock Night
Minder details
20:00-23:00 Koeks & friend - Acoustic Pop, Rock

Acoustic Pop, Rock

Koeks & friend

De perfecte manier om de avond te beginnen: Koeks, een onmiskenbaar Amsterdamse artiest die welbekende rocksongs akoestisch covert zal je in precies de juiste stemming brengen.

Arjen Koeks heeft met zijn band Spit al menig keer opgetreden in The Waterhole. Sterker nog, deze befaamde coverband is al jaren een van de favorieten van de frequente bezoeker. Daarnaast komt er steevast een vaste schare fans het Amsterdamse collectief bewonderen. Vanavond neemt hij echter wat gas terug.

Bekijk video
23:30-03:30 Italian Affairs - Rock

Rock

Italian Affairs

"Graziano Demurtas and the Italian Affairs" speelt pop, rock, funk en nog veel meer... Graziano Demurtas is een uitzonderlijk getalenteerde Italiaanse gitarist en zanger, bekend als "Il Conte". Graziano deelde het podium met beroemde Italiaanse artiesten zoals Paola Turci, Giuni Russo, Ricky Portera, Christian Meyer and Faso (Elio e le storie tese) op nationale tv-zender RAI "Quelli che il calcio" met Max Pezzali en Jack la Furia... ook met Paola Folli (Elio e e Storie Tese) L. De Finti Project, Mimmo Valente, Vittorio Nocenzi (Banco Mutuo Soccorso) met inbegrip van internationale artiesten zoals Eric Marienthal (Chick Corea Elektric Band). Hij speelde met verschillende stijlen van Blues tot Funk en Rock.

Graziano Demurtas zal spelen met Rex Gregosaurius op bas Giorgio Ranciaro op Drums Bart Van Vagenberg op toetsenborden

Bekijk video
Sat 18 Aug
Waterhole Rocknight
Minder details
20:00-23:00 DIS Band Live - Pop, Rock

Pop, Rock

DIS Band Live

DIS Band Live is de afgelopen jaren een begrip geworden en zorgt op elk feest voor een fantastische avond met een zeer gevarieerd muziekaanbod.

De show is goed uitgebalanceerd waardoor een diverse mix van swingende medleys, knallende rocknummers en rustige ballads ontstaat.

Doordat populaire hits, klassieke meezingers en Nederlandstalige knallers elkaar in snel tempo opvolgen, spat de energie van het podium en ontstaat een spetterende show.

Elke feesttent, kroeg, zaal of plein wordt door DIS compleet op zijn kop gezet en komt het publiek van jong tot oud volledig aan zijn trekken.

DIS Band Live is niet meer weg te denken op kermissen en festivals in Noord-Holland, maar speelt ook veel op bruiloften en besloten (bedrijfs)feesten.

Nadat DIS in 2014 een finaleplaats behaalde in de Clash of the Coverbands en optrad in de Melkweg is de vraag naar de band nog verder gegroeid.

Wij zijn dan ook erg trots dat onze “olievlek” zich in snel tempo verspreidt en we optreden tot ver buiten onze eigen regio; Zuid-Holland, Flevoland, Friesland, Groningen en zelfs op Ameland heeft men al van DIS mogen genieten.

Na afloop van een optreden van DIS Band Live is steevast de reactie van het publiek; DIS is te gek!

Bezoek website
Bekijk video
23:30-03:30 Local Boyzz - Partyrock

Partyrock

Local Boyzz

THE LOCAL BOYZZ is een explosief energieke, dynamische en flexibele partyband die weten hoe ze een feestje moeten maken, het publiek op hun hand krijgen en zullen niet stoppen totdat iedereen het gevoel heeft gekregen onderdeel van hun show te zijn geweest.
In hoog tempo vuurt de band een aaneenschakeling van nummer 1 hits vanuit de prehistorie tot nu op je af. Spice Girls, Bon Jovi, Ghostbusters, Europe, AC/DC, Dirty Disney en zelf Backstreet Boys, garanderen dat iedereen komt dansen, wil meezingen en blijft kijken, want in hun feestwereld vol mooie babes, glamour en Rock’n Roll valt heel wat te zien.

Volledig uitgedost in 80’s Glammrock-style met strakke leggings betreden zij het podium en bij grotere shows worden zelfs de ‘schaars geklede’ danseressen uit hun slaapkamers gehaald! Op menig festival, lokale feesttent, regionaal dorpsfeest, studentenfeest en hockeyfeest laat de band dan ook een spoor van intense oorgasmes achter. Worden deze vier ontzettend sexy en ongeremde projectielen losgelaten op een podium…
Mis ze niet, want zij missen nooit

Bezoek website
Bekijk video
Sun 19 Aug
Waterhole Sundays
Minder details
20:00-23:00 Royal Roots Band ft. Derrick Dee - Reggae

Reggae

Royal Roots Band ft. Derrick Dee

Ze zijn bekend van hun jaarlijkse tour als The Rootsriders (tribute to bob marley), maar The Royal Rootsband is ook al ruim 8 jaar de begeleidingsband van diverse (inter)nationale artiesten.

Nu met Derrick Dee!

Bekijk video
23:30-02:30 The Waterhole Greatest Hits Band - Pop, Rock

Pop, Rock

The Waterhole Greatest Hits Band

The Waterhole Greatest Hits Band speelt wat de naam al suggereert. Dit geldt niet alleen voor de muziek, maar ook voor de leden: muzikanten uit verschillende bands die met succes in The Waterhole spelen, komen samen om de nummers te spelen waar jullie zo graag op mee springen, zingen, schreeuwen en dansen!

Mon 20 Aug
Waterhole Jam with Daniel Camacho
Minder details
20:30-01:30 Waterhole Jam met Daniel Camacho - Funk, Pop, Rock

Funk, Pop, Rock

Waterhole Jam met Daniel Camacho

Tue 21 Aug
Waterhole Jam met Rene Kipuw
Minder details
20:30-01:30 Waterhole Jam met Rene Kipuw - All genres

All genres

Waterhole Jam met Rene Kipuw

Bezoek website
Bekijk video
Toon meer gigs